Medewerker Communicatie & Multimedia

We are hiring a creative multimedia design professional

Wij zijn voor een periode van 6 maanden (maar met kans op verlenging) op zoek naar dé creatieve en innovatieve communicatie en multimediaspecialist die op veel fronten onze naam, onze huisstijl en onze identiteit helpt uit te dragen. Het betreft een parttime rol voor 24-32 uur per week.

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf met grote ambities in een innovatieve en competitieve markt. Daarin moeten wij ons onderscheiden. Om onderscheidend (innovatief en professioneel) over te komen besteden we veel aandacht aan hoe we naar buiten treden, zowel op onze commerciële markt als op de arbeidsmarkt.

We hebben te maken met een wereldwijde ASM Pacific Technology huisstijl, onze eigen huisstijlcomponenten én onze innovatieve en professionele identiteit. Dit is jouw speelveld. Daar hebben we jouw creativiteit en behendigheid met multimedia voor nodig om dit visueel te maken.

Tasks and responsibilities

In deze tijdelijke rol ben jij onze enige expert op het gebied van communicatie en onze vormgever ineen. Je zult nauw samenwerken met onze Marketing en Sales afdeling, met ons reclamebureau (www.byron.nl), met HR en met onze IT afdeling voor het helpen implementeren van ons nieuwe social intranet platform.

Wij willen jou graag inzetten met jouw creativiteit en kunsten met Photoshop/Indesign bij onze productfotografie, personeelsfotografie, printwerk zoals visitekaartjes, flyers, posters et cetera, het opmaken van MS word en PDF templates, onze interne informatieschermen, onze website (content en design concepten) en een nieuwe career page, video’s en storytelling (product, mensen, vacaturefimpjes).

Daarnaast liggen er twee mooie uitdagingen, namelijk het helpen op zetten van ons nieuwe social intranet platform (www.debble.com) én het verbeteren van onze VR experience van onze LASER 1205 machine.

Daarnaast staan we open voor nieuwe creatieve ideeën!

Desired Skills and Experience

  • Je hebt een opleiding afgerond op het gebied van grafische vormgeving of communicatie & multimedia design op HBO-niveau.
  • Enkele jaren werkervaring op het gebied van online vormgeving in een innovatieve omgeving.
  • Je bent bijzonder creatief, je hebt stijl en je bent erg goed op de hoogte van inovaties op multimedia vlak.
  • Je bent heel handig met Photoshop of Indesign, Adobe Edge.
  • Ervaring met Sharepoint online is een absolute pré.
  • Je hebt ervaring in het mixen van huisstijlen zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke stijlen.
  • Je bruist van de energie, bent zelfverzekerd en kritisch.

Om in aanmerking te komen voor deze baan/opdracht vragen wij je om een cv én een beknopt portfolio op te sturen waarin duidelijk jouw stijl en designcapaciteiten blijkt!

Meer weten of solliciteren? Bel 024-6782888 of mail jobs@alsi.asmpt.com